Vad är sambandet mellan smas-lifting och bläckfisk?

Vad är sambandet mellan smas-lifting och bläckfisk?

 

Bläckfiskkött är en utmärkt källa till kompletta proteiner.
Vet att 100 gram av produkten innehåller 18 gram protein, vilket anses vara en mycket bra indikator.
Det är proteinhalten i bläckfiskar som bidrar till att de, när de tillagas, minskar i storlek.
Denna process kallas - och Denaturering av proteiner (lat. denaturatus - saknar naturliga egenskaper; från de- - ett prefix som betyder separation, avlägsnande + natura - natur, natur) - en förändring i den naturliga konformationen av en proteinmolekyl under påverkan olika destabiliserande faktorer.
Enkelt uttryckt, förändringen av proteinets form och struktur under dess termiska bearbetning. Själva är vi förresten inte emot att göra denaturering genom att steka morgonstekta ägg.
Denatureringsprocessen är reversibel, det är när proteinets struktur är självreparerande och irreversibel - det är redan som i stekta ägg: om det steks en gång blir det inte längre flytande.
Apparater för smas-lyft, förresten, godkände officiellt sådana "maskiner" en eller två gånger och räknade till exempel Altera, fungerar just enligt principen om proteindenaturering i huden. Den värms helt enkelt upp, den viker sig och drar hudfliken med sig, samtidigt som hudens lager löds ihop.
Naturligtvis, efter en sådan termisk effekt, kan effekten helt enkelt inte annat än vara, men den är bra eller dålig - vi bestämmer själva ....
Glöm inte att vi är en grupp FÖR kosmetologi, inte anti!
Och det här är inte på något sätt ett antiinlägg.
Men att bli informerad är att vara beväpnad.

Telefon: ‭+46 76-217 14 50‬
Email: sdialsthlm@hotmail.com

 fb  instagram

Adress: Lyckselevägen 48, Vällingby
Juridisk adress: Söderberga gårdsv 65, 16252 Stockholm